ACT

ACT! – Accessible Culture and Training

 

Engeguem aquest 2015 un projecte europeu de la ma de Trànsit projectes i MediaEstruch. El projecte tractarà de definir quin és el perfil de l’expert en temes d’accessibilitat i arts escèniques, tot proposant eines que permetin la formació dels mateixos, com cursos al respecte, un segell d’accessibilitat per espectacles i sales adaptades, etc…

MaTICs col·laborarà repensant la problemàtica de l’accés a les arts i les barreres que l’impedeixen (disfuncions físiques, psíquiques, socials, culturals, tecnògiques,…) proposant escenaris creatius damunt els que imaginar possibles solucions a aquest problemes d’accessibilitat. Utilitzarem la performance no sols com a provatura final, sinó també com a mètode d’investigació social. Treballarem des de les arts amb una comunitat heterogènia participada per persones amb diversitat funcional, tecnòlegs, makers, acadèmics, i artistes.

2 replies
 1. Marta Negre
  Marta Negre says:

  M’interessa conèixer formes d’accessibilitat, no sols per espectacles i sales adaptades, sinó també en les arts visuals en general.
  També voldria participar en debats que tinguin com a objectiu generar noves estratègies d’accessibilitat en les arts.

  Respon
  • MATICS says:

   Hola Marta, el projecte ACT continua avançant. Mira a l’apartat de Open Calls on hi ha més explicacions del projecte. En breu començarem un taller de debat i fabricació i si t’interessa pots participar.

   Respon

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *